In case you can't login to submit a ticket, please hard refresh the browser and try to login again.
If the problem persists, please send us a message via THEMELOGI profile page so we can help you out.
To update the theme or plugins, please have a look on the article here: Theme & Plugin Updates. Also, if you can't import the demo content or the site is blank, please see our FAQs page for the solutions. Thank you :)

Tickets Tickets Wanium Video thumbnail not showing up?

This topic contains 3 replies, has 2 voices, and was last updated by  Danny 2 months, 1 week ago.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #7851

    Hey guys, I see in your demo theme your have the video thumbnail showin up in the blog version, when the article has the “video” post format.

    I’ve tried with a youtube video, it’s not taken.

    I would also add that the option to “remove the author” from blog archive is not working.

    Thanks for your answers.
    Alex

    #7852

    allright, my bad, you have to add an image also. I though it would take the thumbnail from youtube directly.

    “remove author” bug is still pending then, thanks

    #7853

    Damn…

    Now, in the detail page, there’s no video at all :/ help please.

    #7859

    Danny
    Supporter

    Hi there,

    Thanks for writing in!

    About this issue, please share us the admin account of your site via private reply so we can investigate your case and help you out. Also, please point to specific page where we can see the problem. Any screenshots would be welcomed!

    Best regards,
    Danny

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.