→→ Please check out our new WP Theme: Navian - Responsive Multi-Purpose WordPress Theme ←←
- In case you can't login to submit a ticket, please hard refresh the browser and try again.
If the problem persists, please submit your questions via THEMELOGI profile page instead.
- To update the theme or plugins, please have a look at Theme & Plugin Updates, and here is the Bundled Plugin License information.
- If you couldn't import demo content or you got the message "Failed to import", please see our FAQs page. Thank you :)

Tickets Tickets Wanium Transfer http to https error

  • This topic has 3 replies, 2 voices, and was last updated 1 year ago by Danny.
Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #7813

    Hi Danny

    I have upgraded my website from non secure to secure (https//) everything is working fine with the help of my hosting company. But they did mention that there is a script error and I have to contact the web developer (you) to fix something.

    “We have installed SSL certificate for your domain, however you need to refer screenshot here : http://prntscr.com/nm1d97

    Please consult with your web developer to fixed image file from http to https manually.

    you can refer to this URL => https://www.whynopadlock.com/results/13ad204e-13b2-4c50-b1d5-d5a034e0be6c”

    Can you help me with this script issue?

    Also, I am experiencing logging in problem on your forum (it keeps looping me to login). Let me know how to reply to you my login credentials if I am unable to login to your forum.

    #7816
    Danny
    Supporter

    Hi there,

    Thanks for writing in!

    About this issue, please open up your homepage editor page (switch to classic editor), that you got the image link in your screenshot in the log section, and change it into “https”. Screenshot: https://ibb.co/VLYDDMQ

    About the login issue, please hard refresh your browser (Ctrl + Shift + R) and try again, if the problem persists, we are offer support via email too (that you can see in top of our site).

    Hope this helps,
    Danny

    #7821

    Thanks Danny

    this solved:

    1. The https issue
    2. The hard reset issue as well

    Fantastic customer support!

    Helmi

    #7856
    Danny
    Supporter

    You are welcome, we are always happy to help 🙂

    If you don’t mind leaving us a review on ThemeForest that would be awesome!

    Cheers!
    Danny

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.