→→ Please check out our new WP Theme: Navian - Responsive Multi-Purpose WordPress Theme ←←
- In case you can't login to submit a ticket, please hard refresh the browser and try again.
If the problem persists, please submit your questions via THEMELOGI profile page instead.

- Regrading the plugin activation, please have a look at Bundled Plugin License information.
- If you couldn't import demo content, please see our FAQs page.
- We've updated the theme to be compatible with latest WordPress version,
please update your theme as in the article here

Tickets Tickets Navian Navian Accordeon does not open.

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author
    Posts
  • #12539

    Hi together,

    on our site the accordion content doesn’t open anymore. i didn’t really change anything, from one day to the next it didn’t work.
    Can you help?

    Thank you very much and greetings
    Dominik

    #12540
    This reply has been marked as private.
    #12554
    Danny
    Supporter

    Hi there,

    Thanks for writing in!

    I’ve just checked your page here https://www.taktik-training-medizin.de/kurse/, but the accordion content seems to working fine as you can see in the screenshot below:

    Could you please check again? If the problem persists, please share us a screenshot or screencast video about the issue so we can check it for you. (you could upload your images into https://imgbb.com/ and share the link here, or record a screencast video using https://www.loom.com/).

    Looking forward to your response!

    Best regards,
    Danny

    #12561

    Hi Danny, thank you for your feedback.

    That’s strange.

    In Chrome (where I’m also logged into the backend) it doesn’t work. It is also not automatically open the upper box. Safari (where I was never logged in in backend) it doesn’t work either. In Chrome in Ingoknito mode or on the iPhone everything works fine.

    On two Macbooks where we were logged into the backend it does not work. I have also already deleted the cookies. Is there a setting in the theme where I have to reset something so that it also works as a logged in user?

    Thanks a lot for the help.

    #12572
    Danny
    Supporter

    Hi there,

    Thanks for your info!

    I use Chrome on Macbook too, but it’s working fine as you can see in the screenshot above.

    It seems there is cache issue on your browser in Macbooks. You can also try to deactivate all your plugins (except WPBakery Page Builder, Slider Revolution and TLG Framework) to see if the problem is gone or not. Or clear all the cache of the browser but not only cookies.

    If the problem persists, please share us a screencast video about the issue so we can check it for you. (you could upload your images into https://imgbb.com/ and share the link here, or record a screencast video using https://www.loom.com/).

    Best regards,
    Danny

    #12589

    Hi Danny,

    It is working fine now. I think it was only a problem with cache & cookies.

    Thank you so much for your help!

    Best regards,
    Dominik

    #12594
    Danny
    Supporter

    Hi there,

    That’s great! I’m glad to hear that!

    Have a nice day!
    Danny

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.