→→ Please check out our new WP Theme: Navian - Responsive Multi-Purpose WordPress Theme ←←
- In case you can't login to submit a ticket, please hard refresh the browser and try again.
If the problem persists, please submit your questions via THEMELOGI profile page instead.

- Regrading the plugin activation, please have a look at Bundled Plugin License information.
- If you couldn't import demo content or you got the message "Failed to import", please see our FAQs page. Thank you :)
- We've updated the theme to be compatible with latest WordPress version, please update your theme as in the article here

Tickets Tickets Navian Error after migrating

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author
    Posts
  • #11652

    Hello, after using All in one WP migration plugin to migrate, the carousels stopped working. The carousel of news (carousel detail 3 columns) and clients carousel is not working for me. Could you help me solve this error please? The carousels disappeared, there is the label that calls them but they do not appear.

    Thank you.

    #11660
    Danny
    Supporter

    Hi there,

    Thanks for writing in!

    In this case, please update your theme to latest version as in the article here: http://www.themelogi.com/knowledge/#theme_update

    When you’re done on updating the theme, please go to your Dashboard > Appearances > Install Plugins to update your plugins.

    If the problem persists, please share us the admin account of your site so we can check it for you.

    P.S: You may want to test it in private mode of your browser or remove history cache of the browser and check again.

    Looking forward to your response!

    Hope this helps,
    Danny

    #11742
    This reply has been marked as private.
    #11743
    This reply has been marked as private.
    #11840
    Danny
    Supporter

    Hi there,

    Thanks for your info!

    This was caused by the compatible issue with latest WordPress, we’ve already fixed it in latest updates of the theme so you can just update it to fix the issue.

    But I’ve just fixed it for you too, please check your site again. You may want to test it in private mode of your browser or remove history cache of the browser and check again.

    Best regards,
    Danny

    #11853

    Thank you so much!!!!!

    #11863
    Danny
    Supporter

    Hi there,

    You’re welcomed!

    Have a great day!
    Danny

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.