→→ Please check out our new WP Theme: Navian - Responsive Multi-Purpose WordPress Theme ←←
In case you can't login to submit a ticket, please hard refresh the browser and try to login again.
If the problem persists, please send us a message via THEMELOGI profile page so we can help you out.
To update the theme or plugins, please have a look on the article here: Theme & Plugin Updates. Also, if you can't import the demo content or the site is blank, please see our FAQs page for the solutions. Thank you :)

Tickets Tickets Wanium Display “Read More” link on blog widget

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #9273

    Hi, the blog widget is great.
    Just one thing, i need to display “Read More” button/link on each blog item.
    How to achieve this ?

    Thank you

    #9276
    Danny
    Supporter

    Hi there,

    Thanks for writing in!

    To add Read more link on each blog item in Blog widget, please open up the tlg_widgets.php, find the code below (around line 529 – 541) :

    <div class="tlg-posts-content">
          	...
    </div>
    </li>
    <?php endwhile; ?>

    … and change it into this:

    <div class="tlg-posts-content">
          	...
          	<div class="overflow-hidden">
    		<span class="read-more"><a href="<?php esc_url( the_permalink() ) ?>">Read more</a></span>
    	</div>
    </div>
    </li>
    <?php endwhile; ?>

    Hope this helps,
    Danny

    #9334

    Hello Danny,

    Thank you for your reply, but seems it’s not working yet.

    I’ve changed the tlg_widgets.php in wp_contents/tlg_framework/includes/tlg_widgets.php. I’ve tried to find another file but got nothing, so I presume that is the right file, then changed it as your suggestion and got the same result.

    Any ideas? Thank you

    #9338
    Danny
    Supporter

    Hi there,

    Thanks for your info!

    About this issue, please share us your site URL and the admin account of your site via private reply so we can investigate your case and help you out. Also, please point to specific page where we can see the problem. Any screenshots would be welcomed!

    Best regards,
    Danny

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.