โ†’โ†’ Please check out our new WP Theme: Navian - Responsive Multi-Purpose WordPress Theme โ†โ†
In case you can't login to submit a ticket, please hard refresh the browser and try to login again.
If the problem persists, please send us a message via THEMELOGI profile page so we can help you out.
To update the theme or plugins, please have a look at Theme & Plugin Updates and Bundled Plugin License.
Also, if you couldn't import demo content or you got the message "Failed to import", please see our FAQs page. Thank you :)

Tickets Tickets Roneous Cant open media library in wpbakery

Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)
  • Author
    Posts
  • #9982

    Since last wordpress update to 5.3.2, i cant open the media library in wpbakery page builder, the images are there but cant make it to show them into wpbakery to edit, my page is https://paracordoutdoor.com

    Thank you!

    #9983
    Danny
    Supporter

    Hi there,

    Thanks for writing in!

    I’ve just checked on our side (WP 5.3.2) and the media library still work fine as you can see in the screenshot below:

    About this issue, you can try to deactivate all your plugin (once by once, except WPBakery Page Builder and TLG Framework) to see if the problem is gone or not. Or you can update the theme and plugin to latest version as in the article here: http://www.themelogi.com/knowledge/#theme_update

    When you’re done on updating the theme, please go to your Dashboard > Appearances > Install Plugins to update your plugins.

    If the problem persists, please share us your site URL and the admin account of your site via private reply so we can investigate your case and help you out. Also, please point to specific page where we can see the problem. Any screenshots would be welcomed! (you could upload your images into https://imgbb.com/ and share the link here).

    Best regards,
    Danny

    #9989
    This reply has been marked as private.
    #9994
    Danny
    Supporter

    Hi there,

    Thanks for your info!

    About this issue, please share us your site URL and the admin account of your site via private reply so we can investigate your case and help you out. Also, please point to specific page where we can see the problem. Any screenshots would be welcomed! (you could upload your images into https://imgbb.com/ and share the link here).

    Best regards,
    Danny

    #10007

    test

    #10009

    Im sending private replys but it doesnt appear in this page and i dont know if you are receiving it, please confirm, thank you ๐Ÿ˜‰

    #10019
    Danny
    Supporter

    Hi there,

    Thanks for your info!

    But I can’t see your private message, so in this case, please use the contact form in the link here https://themeforest.net/user/themelogi

    Best regards,
    Danny

    #10030

    OK, i sent a message through that page, please confirm if you saw it, thank you ๐Ÿ˜‰

    #10032
    Danny
    Supporter

    Hi there,

    Thanks for your info!

    Yes, I’ve replied to your email, please check your inbox.

    Best regards,
    Danny

    #10061

    Hi Danny, i already sent the answer, please verify, thanks!!

    #10065
    Danny
    Supporter

    Hi there,

    Thanks for your information!

    I’ve just checked your site, and the problem was caused by the “Llorix One Companion” plugin, I’ve deactivated it and the media gallery works just fine now. Could you please check again?

    Best regards,
    Danny

    #10066

    Thank you Danny!!! iยดve check and works perfectly fine, you are a sunshine, best regards!!

    #10077
    Danny
    Supporter

    Hi! You’re welcome. I’m always happy to help ๐Ÿ™‚

    Also, if you like our theme and the support, please consider to leave us a 5-star review rating for the theme via ThemeForest > Downloads section. It helps us a lot!

    Best regards,
    Danny

Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.