→→ Please check out our new WP Theme: Navian - Responsive Multi-Purpose WordPress Theme ←←
- In case you can't login to submit a ticket, please hard refresh the browser and try again.
If the problem persists, please submit your questions via THEMELOGI profile page instead.

- Regrading the plugin activation, please have a look at Bundled Plugin License information.
- If you couldn't import demo content or you got the message "Failed to import", please see our FAQs page. Thank you :)
- We've updated the theme to be compatible with latest WordPress version, please update your theme as in the article here

Tickets Tickets Wanium broken visual editor

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • Author
    Posts
  • #1670

    Hi,

    When I try to edit the homepage using visual editor or through the backend under Pages, for example the single header, after I make a change on it, save, and update/refresh. The changes don’t appear on the tab itself. A black screen appears instead. I’ll have to exit the visual editor and refresh to see the changes I made instead.

    Please advise.

    Thanks and regards,
    brboss

    #1673
    Danny
    Supporter

    Hi brboss,

    Thanks for writing in!

    About this issue, please share us the admin account of your site via private reply so we can help you out. Also please point to specific page where we can see the problem (a screenshot about the problem would be welcomed)

    Best regards,
    Danny

    #1681

    Hi Danny,
    Here’s and image reference.

    image

    To clarify, “via private reply” as in the tick the option “set as private reply”?

    Regards,
    Kei

    #1683
    This reply has been marked as private.
    #1693
    Danny
    Supporter

    Hi Kei,

    Thanks for your info and yes you can use “Set as private reply” option to send private message.

    About your issue, I’ve checked you site using Window 10 and Chrome browser but could not replicate your issue as you can see in the screenshot here:

    So could you please check again and provide your Chrome/System versions details, this could help us a little bit more in order to replicate the issue and trying this.

    Thanks a lot! : )
    Danny

    #1695

    Hey Danny,

    I’m currently using Windows 7 Home Premium 64-bit OS with Intel Core i5.
    My Chrome version is 57.0.2987.133.
    Did you try on the visual editor through the front-end as well? I just tried again after clearing my cookies and cache but I face the same problem for front-end. Back-end is fine albeit it takes longer than it should to reload after clicking on “update”.
    I actually tried the same visual editor that came with another theme on another website and theirs worked fine for me.
    I could save changes and see it appear within 2seconds later.

    #1710
    Danny
    Supporter

    Hi brboss17,

    Thanks for your info and I am sorry for your inconvenience!

    There was a script error while editing Single Header element via front-end, that because we’re using some script code in order to display the Header. We’ll need a little more time to investigate this case and fix this issue in next update version of the theme. So please use back-end editor to editing your header content for now.

    Thanks for understanding. Take care!
    Danny

    #1711

    Hey Danny,

    So out of all your theme users, I’m the only experiencing this?
    Well, can’t be helped then I guess hahaha.
    How can I get notified of your next theme update?

    Thanks and regards.

    #1712

    Hey Danny,

    Just tried editing from backend and I noticed yet another problem.
    When I try to only change the contact form of the header, the whole header resets itself to the default demo template.
    The background pictures, the title and subtitle text and everything resets itself.

    #1720
    Danny
    Supporter

    Hi brboss17,

    Yes, this is the first time we see this issue and we’ll send you an email about theme update.

    Also, I changed the contact form of the header but can not replicate your issue, here are the steps when I make a test on your site:

    1. Before:

    2. Change the contact form in header:

    3. After:

    So I do not see the header resets itself to demo template, please check again and share us screenshot about your problem so I can help you out quickly.

    Best regards,
    Danny

    #1725

    Hi Danny,

    Apologies, it seems like one of my team members made a change on the homepage that I wasn’t aware of at that time.
    Just tried and testing and it’s fine from the backend. 🙂
    Sorry for any inconvenience caused.

    Thanks and regards,
    Kei

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • The topic ‘broken visual editor’ is closed to new replies.